nokia-n-seria

Blog se zasniva ne predstavljanju mobilnih telefona marke NOKIA N-te serije. Hvala na pažnji, pa možda nešto novo naučite (bilo bi mi drago). Petrović Marko student e-poslovanja

NOKIA N-GAGE QD
2008/12/01,11:06

Kako nije pomoglo ni smanjivanje cene da bi se poboljšala prodaja, kompanija Nokia je priznala poraz i počela da projektuje novi proizvod i predstavila je Nokia N-Gage QD uređaj.

Dizajn je promenjen na bolje, pošto su poslušali korisnike koji su se žalili na ergonomiju i dimenzije uređaja. Sa druge strane, model N-Gage QD podržava manje funkcija, pa tako više nije bilo mesta za FM radio i podršku za MP3 fajlove.

Jedna od glavnih inovacija koje donosi N-Gage QD je N-Gage Arena Launcher program. Posle pokretana na telefonu, program kontaktira server putem GPRS-a; usput, možete pristupiti tom sajtu na adresi arena.n-gage.com i preko običnog PC računara.

Kao i što smo očekivali Nokia N-Gage QD ima kvalitetan prijem signala. Zvuk polifonih melodija je dovoljno glasan pa smo aparat uvek čuli kada je zvonio, čak i na bučnoj ulici (za reprodukciju melodije postoji poseban veoma glasan zvučnik).

Vibracija je takođe jača nego prosečna. U poređenju sa prethodnim modelom, Nokia N-Gage QD ima poboljšanu ergonomiju, pa možete koristi aparat kao običan telefon bez potrebe da ga držite sa strane tokom razgovora; možete menjati memorijske kartice "na živo"; dimenzije su smanjene i dizajn je atraktivniji.

      
 

buducnost nokie i n serije
2008/12/01,10:54
Buducnost nokie i n serije zasnivace se na mobilnim telefonima nove generacije, smart phone telefonima koji ce uglavnom imati velike ekrane sa novim simbian softverima, sve vise ce podsecati na mini kopjutere u mobilnim telefonima...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu