nokia-n-seria

Blog se zasniva ne predstavljanju mobilnih telefona marke NOKIA N-te serije. Hvala na pažnji, pa možda nešto novo naučite (bilo bi mi drago). Petrović Marko student e-poslovanja

NOKIA N82 neobican, savrsen...
2008/11/03,11:02

Ovaj model je dizajniran za one koji još uvek, iz nekog razloga, nisu kupili telefon Nokia N95 a potreban im je prilično dobar telefon sa moćnom kamerom. Takođe, svi oni korisnici koji traže candy-bar dizajn biće veoma zadovoljni sa N82 budući da ovaj uređaj karakteriše konvencionalni dizajn koji se čini neobičnim za N seriju

                                

Njegovo ubrzano pojavljivanje takođe ukazuje na to da će se ovaj model ubrzo proširiti – po ceni veoma je sličan modelu Sony Ericsson K850i, što će sigurno dovesti do velike konkurencije između ova dva modela.

                    
 

 Grupa potrošača koja traži pristojan telefon sa kamerom neće lako odabrati između telefona Nokia N82 i N95 8Gb, i pored toga što je 8Gb model sličan samo po pitanju forme, poklopca sočiva i ksenonskog blica – njegov kvalitet slike je prilično identičan sa onim koji nudi N95 8Gb, a hardver nije pretrpeo nikakve izmene.Prema rečima rukovodioca odeljenja za N82, Tomohara Yazawa, uskoro se može pojaviti i bela verzija ovog telefona. Za sada nema nikakvih informacijama o nekim drugim bojama, sve što kompanija navodi je „moguće je“.

Kvalitet poziva nikada nije predstavljao problem kada je u pitanju model N82. On je lako ispunio očekivanja kada su u pitanju Nokia brendirani telefoni.

              

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu