nokia-n-seria

Blog se zasniva ne predstavljanju mobilnih telefona marke NOKIA N-te serije. Hvala na pažnji, pa možda nešto novo naučite (bilo bi mi drago). Petrović Marko student e-poslovanja

NOKIA
2008/11/24,09:24
Nokia je Finsko preduzeće za telekomunikacije koje je osnovao Knut Frederik Istam u Tempereu 1865 godine. Kompanija je kasnije prebacena u mesto Nokija koja se nalazi na obali reke Nokijanvirta. Tom mestu kompanija duguje naziv koji i dan danas upotrebljava. Nokija je najveći svetski proizvođač mobilnih telefona. Grupa Nokija osnovana je 1966 godine spajanjem tri industrije koje su se uzdigle jos u 19. veku i koje su vec nosile to ime. To su bile industrije hartije, kaučuka i kablova. Preduzeće je počelo sa proizvodnjom televizora sedamdesetih godina. Do uspona ove marke doslo je 1992 godine, kada se grupa odrekla svih domena van telekomunikacija.
Nokia N96 Bruce Lee
2008/11/24,00:08

Ukoliko je unikatnost ono što volite kod mobilnih telefona, ili ste jednostavno fan jednog od najvećih junaka borilačkih filmova - Brusa Lija, nova Nokia N96 je prava stvar za vas.

Ova verzija popularnog "pametnog telefona" (smartphone) ne razlikuje se po tehničkim karakteristikama od originalne. Dodaci dolaze u vidu printovane slike Brusa Lija na zadnjem panelu uređaja, nekoliko fotografija koje se mogu naći u sekciji sa slikama i akcione figurice ove ikone.

                         

 Specifikacije Nokia N96 Bruce Lee Edition telefona su standardne i, kao kod originalnog modela, sadrže skladišni prostor kapaciteta 16 gigabajta, microSDHC slot za kartice, kameru od 5 megapiksela, GPS, WiFi, 3G i drugo.

Ova verzija telefona trenutno je dostupna samo na teritoriji Kine, po ceni od 1286 američkih dolara.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu