nokia-n-seria

Blog se zasniva ne predstavljanju mobilnih telefona marke NOKIA N-te serije. Hvala na pažnji, pa možda nešto novo naučite (bilo bi mi drago). Petrović Marko student e-poslovanja

nokia N95 pun pogodak
2008/10/21,00:18

Nokia N95 - (N95 8GB) je najbolji model  nokie a ujedno i n serie koja se ikada proizvodila do sad.  U jednoj reci se moze opisati kao SAVRSEN multi-funkcionalni mobilni telefon. Pocev od savremenog modernog izgleda, preko kvaliteta, mogucnosti koje pruza, softverski vrhunski uradjen. U ovom clanku cu pokusati slikovito da vam predstavim model koji je OSVOIJO SVET!

 

Postoji nekoliko načina na koji možete da posmatrate Nokia-u N95 8Gb – neki će je videti kao staru Nokia-u N95 kojoj je proizvođač ispravio sve nedostatke, a neki će ovaj telefon videti kao potpuno novi model. Ali kako je od početka planirano dodavanje ovog modela osnovnom modelu, njegovo pojavljivanje za nikoga nije iznenađenje. Na tržištu će biti dostupna oba modela, čiji će se putevi ukrštati samo na otvorenim tržištima.

Nokia N95 8GB se ne susreće sa direktnim konkurentima na tržištu, izuzev kada su u pitanju modeli iz N serije navedeni ranije. Najbolja stvar u vezi ovog telefona je što je današnjim korisnicima ponuđeno da odaberu paket karakteristika i formu koja im najviše odgovara iz N serije.

opsirnije i detaljnije mozete videti na:  

 http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/1520/Nokia/N95-8GB

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu