nokia-n-seria

Blog se zasniva ne predstavljanju mobilnih telefona marke NOKIA N-te serije. Hvala na pažnji, pa možda nešto novo naučite (bilo bi mi drago). Petrović Marko student e-poslovanja

NOKIA N93 i N93i bez zamerki...
2008/10/24,17:08

Model Nokia N93 karakterišu dve šeme boja – crna i srebrna. Svetlija gama boja više odgovara ženama, dok gotovo svi muškarci biraju crnu varijantu. Nisam mogao da dokučim zbog čega žene biraju ovaj model telefona, s ozbirom da njegova veličina više odgovaraju muškom delu tržišta.

Za razliku od modela Nokia N90, kod kojeg smo imali priliku da vidimo rotirajući modul kamere, kamera kod modela N93 je stacionarna, a dizajn ovog modela snažno asocira na model Nokia N92. Ova dva telefona imaju slične dimenzije i gotovo ista tehnička rešenja. Dok je model Nokia N92 više test model za operatere koji pružaju uslugu mobilne televizije i nije dostupan u svim prodavnicama, N93 se prodaje širom sveta bez ograničenja na lokalne operatere.

 

 U pitanju je još jedan inovativni model za tehnološke pionire, uključujući one koji traže mogućnost video snimanja u pristojnom kvalitetu. Uređaj će biti odlično rešenje za one koji zaista imaju potrebe za svim ovim karakteristikama. Na tržištu se istovremeno nalazi model nokia N80 koji je namenjen širem auditorijumu, tako da treba videti kako će se ponašati Nokia N93 koji je hibrid modela N91 i N80 a takođe poseduje i 5mpx kameru. Model Nokia N93 treba i da bude smatran kao model na kojem kompanija isprobava nekoliko novih tehnologija.

N93i....  jos bolji...

  n93 i n93i

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu